Recht en belastingdiensten aan de Costa Blanca Noord

single.php

Posted and filed under General Articles of Interest.

De Trots van Spanje, de winnaars van bedrijf van het jaar, opent een nieuwe divisie voor Denia, Alicante, Gran Alacant, Javea en omstreken.

Introductie van onze nieuwste medewerker, Christian Suarez.

Christian Suarez is toegetreden tot het Spanish Solutions-team en helpt onze klanten in de regio Alicante, en ten noorden van Alicante, om een succesvoller Spaans onroerend goed, fiscaliteit en juridische ervaring in Spanje te realiseren.

Christian is in 1977 in Chili geboren, wat betekent dat hij vloeiend Spaans en Engels spreekt. Hij begon zijn rechtenstudie aan de universiteit van het UAS en voltooide zijn studie aan de Elite-universiteiten in Madrid. Hij werkte in Madrid bij de “ABN AMRO” bank voordat hij verhuisde naar Glasgow om Engels te studeren. Daar voltooide hij een vierjarige opleiding burgerlijk bouwkunde aan de universiteit van Strathclyde.

Hierna werkte hij samen met, het inmiddels niet meer bestaande, “Zillo” in Glasgow om waardevolle ervaring op te doen in de vastgoedsector. Dit leidde tot een verblijf van vier jaar bij “Engel en Volkers” aan de Costa Blanca, gespecialiseerd in de verkoop en afronding van deals voor vermogende particulieren. Teruggaan naar Spanje was altijd zijn doel met familie in Valencia en natuurlijk zijn vroegere ervaring hier.

Nu staat Christian klaar om u te helpen uw ervaring in Spanje nog beter te maken, of u nu hier onroerend goed koopt, problemen heeft met toeristische licenties (voor verhuur van onroerend goed), uw eigendommen wilt beschermen of u heeft algemeen advies nodig over wonen in Spanje.

Welke soorten diensten levert Christian Suarez aan onze klanten in Alicante, Denia en omstreken?

Christian deze onderneming met de hulp en steun van het hele Costa Blanca-team achter hem.
Mari Carmen (van MG-management, Torrevieja) werkt met onze klanten samen om ervoor te zorgen dat zij het juiste bedrag aan Spaanse belasting betalen; Ana en Antonio helpen klanten met hun verhuurlicenties (toeristische vergunningen); Pedro helpt klanten van Spanish Solutions zoals altijd met geschillen en juridische zaken; Sandra en Eva runnen de overdracht afdeling. Ons doel is dat onze klanten in heel Spanje het vijfsterren-niveau van onze service ervaren waar onze klanten van Costa Blanca al 15 jaar van genieten.

Met het team achter zich zal Christian zich concentreren op deze belangrijke services.

Wonen in Spanje

Voordat u succesvol naar Spanje verhuist of investeert, heeft u de basis nodig: een NIE-nummer, misschien een huurhuis, een wil om uw vermogen te beschermen, verzekeringen, buitenlandse belastingbetalingen, bankrekeningen en misschien een Spaanse hypotheek.

Vastgoeddiensten in Spanje

Bij Spanish Solutions biedt ons vastgoed- en overdrachtsteam inzicht, ervaring en kennis bij elke transactie. Sinds 2005 hebben wij duizenden succesvolle Spaanse vastgoedverkopen en -aankopen afgerond. We staan erom bekend dat we diepgaande marktexpertise toepassen op residentiële en commerciële vastgoeddeals in de Costa Blanca Zuid en nu ook in de Costa Blanca Noord.

Ongeval, lichamelijk letsel, schadevergoeding

Als u het slachtoffer bent geworden van een ongeluk en letsel dat niet uw schuld was in Spanje als gevolg van defecte apparatuur, gebrek aan waarschuwingssignalen, medische nalatigheid, of dergelijke, kan Christian, een van onze tweetalige specialisten, u helpen. Hij zal uw zaak beoordelen en u adviseren of een van onze letselschadeadvocaten inschakelen om u te helpen. We gaan ook met klanten in Spanje om op basis van “geen winst, geen kosten”, als dat beter uitkomt.

Echtscheiding, scheiding in Spanje

Alom erkend als het toonaangevende echtelijke advocatenkantoor voor expats, zijn Pedro en Amanda medelevend en bieden een uitgebreid scala aan gespecialiseerde familierechtdiensten.

Testament in Spanje

Het team van specialisten van Spaanse Solutions streeft ernaar om bezittingen binnen een nalatenschap te beschermen. Deze zaken houden in dat cliënten vaak worden bijgestaan met bepaalde complexe erfeniszaken. We stellen het gezin en de begunstigden in staat om hun vermogen te behouden, te redden en te beschermen. Een eenvoudig testament of gift kan onze klanten tienduizenden euro’s besparen – Praat met Christian voor meer informatie.

Corporatie en handelsrecht in Spanje

Onze zakelijke en commerciële ervaring wordt op prijs gesteld door onze buitenlandse klanten die hier in Spanje zaken hebben gedaan en doen. Spanish Solutions’ gespecialiseerde team werkt met particulieren, entrepreneurs en buitenlandse bedrijven in Spanje. We bieden een volledig assortiment zakelijke, financiële en internationale diensten. Ons juridische team brengt ook een schat aan expertise mee in kleinere geschillen – oneerlijk ontslag, commerciële geschillen, arbitragezaken, civiele geschillen, enz. We vertegenwoordigen vaak internationale cliënten voor de rechtbank in alle soorten Spaanse civiele geschillen, helpen expats bij processen, hoorzittingen en arbitrages.

Kort samengevat:

Het advocatenkantoor Spanish Solutions heeft een hoog gekwalificeerde groep van meertalige en multi-specialistische teamleden klaar staan om u te helpen in ons hoofdkantoor en nu ook op locatie aan de Costa Blanca Noord.

Hoewel Christian een gekwalificeerde advocaat is, zal Christian bereid zijn om u te ontmoeten om te luisteren naar uw vragen en/of problemen. Hij zal u eenvoudigweg voorstellen aan de betreffende afdeling; fiscale; planning; eigendom; Spaanse belasting; verhuurlicenties etc.

Als u een vertrouwelijk gesprek wilt met Christian, stuurt u ons dan uw contactgegevens door via de website, Facebook of per e-mail. We bellen u terug en regelen een vergadering wanneer het u uitkomt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

Looking for a solution?

Feel free to get in touch with any enquiries and one of our friendly members of staff will get back to you as soon as possible.

Form loading.